طرز تهیه پنینی مرغ و پستو در غذاپز
پنینی یک نمونه ساندویچ بسیار لذیذ است که به خاطر نوع طبخش خیلی خوشمزه می شود. از جذابیت های این ترکیب یعنی مرغ و پستو هم که هر چقدر گفته شود باز هم کمه. دیگه خودتان حساب کنید چطور می شود از این غذای خوشمزه و لذیذ گذشت؟!
مواد لازم:
1 عدد سینه مرغ
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم آویشن
به مقدار لازم پودر سیر
به مقدار لازم روغن
نصف لیمو ترش
50 گرم ریحان
2 حبه سیر
50 گرم بادام زمینی
3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
4 عدد نان تست
8 عدد پنیر موزارلا
1 عدد گوجه فرنگی
دستور تهیه:
سینه مرغ را به صورت قطعات نازک برش دهید و آن را با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، روغن و لیموترش مزه دار کنید.
برای تهیه ی سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
قطعات سینه مرغ و نانهای تست را گریل کنید.
مقداری از سس پستو را روی نانها بریزید.
سپس فیله ی مرغ گریل شده را به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی آن قرار دهید و بعد از گذاشتن یک لایه نان دیگر، مجددا ساندویچها را گریل کنید.
پنینی شما آمادهست، نوش جان!