کاکائو، یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها ی شیرین بین تمام گروه های سنی است. اما به شرطی که این خوراکی تلخ باشد بنابراین هرچقدر کاکائویی که در دسترس شماست، تلخ تر باشد، یعنی میزان شکر آن کمتر و درصد کاکائویش بیشتر است.
شکلات و انواع آن مرتب استفاده می شوند و می توانند به پمپاژ قلب، هوشیاری ذهن و حالت آرام و شاد انسان کمک کنند. در این بخش سایت تک پزشک فواید کلی خوردن شکلات و همچنین فواید آن بر عملکرد مغز را بررسی می کنیم.
خوردن شکلات تلخ به مقدار متوسط فواید زیادی دارد. شکلات امروزه به عنوان ضد چروک، ضد التهاب برای مغز و بدن در نظر گرفته می شود. مطالعات نشان می دهد که شکلات، فواید دیگری برای سلامت، حالت روحی و سلامت قلب و خون دارد.
شکلات و انواع آن مرتب استفاده می شوند و می توانند به پمپاژ قلب، هوشیاری ذهن و حالت آرام و شاد انسان کمک کنند. در این بخش سایت تک پزشک فواید کلی خوردن شکلات و همچنین فواید آن بر عملکرد مغز را بررسی می کنیم.
بهره وری از مغز و تاثیرات تقویت روحیه، با انتخاب یک شکلات تلخ و یا پودر کاکائو خوب است که به طور مرتب با مقادیر متوسط مصرف می شود. محصولات مختلف کاکائو و شکلات می تواند مقادیر بسیار متفاوتی از فلانول ها و متیل اکسانتین ها بسته به فرآیند تولید و محتوای کاکائو داشته باشد.
شکلات تلخ با درصد بالایی از کاکائو مقدار زیادی از این فیتوشیمیایی مفید را دارد. از طرف دیگر، شکلات که حاوی کاکائو کمی است ارزش درمانی کمتری دارد. شما بیشتر در مورد نحوه انتخاب شکلات مناسب دقت کنید.
شکلات از سرخ شدن و تخمیر دانه های کاکائو به دست می آید. یک شکلات “70 درصد” انتخاب خوبی است؛ چون شامل 70 درصد دانه کاکائو و 30 درصد شکر است. دانه کاکائو ، کره کاکائو (یک روغن طبیعی) دارد .دانه های کاکائو حاوی مخلوطی از مواد فوتو شیمیایی با خواص دارویی مختلف است.
مواد گیاهی اولیه در کاکائو پلی فنول (عمدتا فلاونول و پروانتوسیانیدین ها) و (عمدتا تئوبرومین) هستند. این ترکیبات به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و تصور می شود مسئول بسیاری از اثرات درمانی آن ها از طریق اثرات چندگانه آن ها در بدن است.